Winx club színdarab

A Winx nagy sikerére való tekintettel, néhány színházrendező, úgy vélte ideje színpadon is megmutatkoznia a népszerű rajzfilmnek. Két színdarab is elkészült: a Winx Club Power Show illetve a Winx Club On Tour. Gyerekek és felnőttek egyaránt örömmel fogadták a két mesés és gyönyörű szindarabot. A színdarab elkészülésében persze szerepet játszott a Rainbow S.p.A. közreműködése is.

A rajzfilmet nézve, érthető, hogy a Winx nem színpadra való, így a környezet megteremtése komoly feladatot adott a rendezőknek. A tündérlányok-at tökéletesen sikerült megalakítania, az őket játszó szinészeknek. A jelmez, az alak ugyan úgy nézett ki, mint a rajzfilm éltre kelt szereplői. A dalok színtén megegyeztek a filmmel. A boszorkányok-at csúf idétlen nőszemélyekké tették, ez volt az első észrevehető hiba. Természetesen ezért sem a rendező, sem a librettista nem felelős, ugyanis a gyerekek ezt várták el a darabtól. A tökéletes színdarabokban még szerepelt Faragonda, Daphnee, Ophir, s Lord Darkar is.

 

                               Winx club Mozi

Nemrég látható hazánkaban a Winx club mozi: Az elveszett királyság titka. Pontosabban Február 28-tól!!

Az elveszett királyság titka 

Hol volt, hol nem volt, valahol a Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egyszer egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy egy tündér és egy hercegnő. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bátran kijelenthető hogy tündérmesévé vált. De ezzel a történetnek még nincs vége: sőt, még csak most kezdődik.

Bloomnak ki kell derítenie az igazságota vér szerinti szüleiről, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival a Hoggar bolygó felé veszi az irányt, hogy találkozzon Hagennel a Fénylő Fény Mesterével, aki érdekes információkkal láthatja el a szüleivel kapcsolatban.

Hagen elárulja Bloomnak, hogy szülei az Osi boszorkányokkal folytatott kegyetlen háború során tűntek el. Bloom kétségbe esik, de úgy tűnik nincs minden veszve. Álmában találkozik halott nővérével Daphnéval, aki elárulja neki, hogy találhatja meg a szüleit.

Bloom ismét útra kel. A Winx és a Specialisták veszélyekkel teli kalandra készülnek és hamarosan rájönnek, hogy a küldetés nem csupán Bloom szüleinek megtalálásáról szól, hanem ezen áll vagy bukik az egész mágikus dimenzió sorsa...        Szerelem, barátság, kaland...

 

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Melyik pár a kedvenced?
Will & Matt
Irma & Martin
Taranee & Nigel
Cornelia & Caleb
Hay Lin & Eric
Naptár